Tehdasvahvistimen ohittaminen ilman valjaita - 666how.com (2023)

Tehdasvahvistimen ohittaminen ilman valjaita - 666how.com (1)

Jos haluat ohittaa autosi tehdasvahvistimen ilman valjaita, sinun on tehtävä muutamia asioita. Ensin sinun on tunnistettava pääyksiköstä tulevat johdot, jotka vastaavat vahvistimen virransyötöstä. Tämä voidaan yleensä tehdä jäljittämällä johdot takaisin vahvistimesta pääyksikköön. Kun olet löytänyt virtajohdot, sinun on liitettävä ne suoraan kaiuttimiin. Positiivinen johto tulee liittää kaiuttimen positiiviseen napaan ja negatiivinen johto negatiiviseen napaan.

Useimmissa tapauksissa tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä ohittaaksesi tehdasvahvistimen. Joissakin tapauksissa saatat kuitenkin joutua kytkemään kaukojohdon pääyksiköstä vahvistimeen. Tämä johto kertoo vahvistimelle, milloin se kytketään päälle ja pois, ja ilman sitä vahvistin todennäköisesti pysyy jatkuvasti päällä. Etäjohto sijaitsee yleensä lähellä virtajohtoja, joten sen pitäisi olla helppo löytää.

Kun olet onnistuneesti ohittanut tehdasvahvistimen, voit nauttia paremmasta äänenlaadusta autostereoistasi. Tämä johtuu siitä, että tehdasvahvistin ei tyypillisesti ole kovin tehokas, ja se voi usein aiheuttaa säröä musiikkiin. Sen ohittaminen antaa stereosi tuottaa puhtaamman äänen.

Kuinka ohitan tehdasvahvistimen ilman johtosarjaa

Jos haluat ohittaa autosi tehdasvahvistimen ilman valjaita, sinun on tehtävä muutamia asioita. Etsi ensin tehdasvahvistin. Se sijaitsee yleensä tavaratilassa, takapenkin alla tai keskikonsolissa. Kun olet löytänyt vahvistimen, irrota virta- ja maadoitusjohdot. Irrota seuraavaksi RCA-kaapelit vahvistimesta. Liitä lopuksi virta- ja maadoitusjohdot jälkimarkkinavahvistimeen. Nyt voit nauttia musiikista ilman, että tehdasvahvistin häiritsee!

Onko mahdollista ohittaa tehdasvahvistin ilman johtosarjaa?

Jos aiot päivittää autosi äänijärjestelmää lisäämällä jälkimarkkinavahvistimen, saatat miettiä, onko mahdollista ohittaa tehdasvahvistin ilman valjaita. Lyhyt vastaus on kyllä, tehdasvahvistin on mahdollista ohittaa, mutta sen tekeminen vaatii hieman työtä.

Epäilemättä helpoin tapa asentaa jälkimarkkinavahvistin on käyttää ajoneuvokohtaista johtosarjaa, joka sisältää plug and play -johtosarjan, joka liitetään tehtaan vahvistimeen. Nämä sarjat tekevät asennuksesta nopeaa ja helppoa, ja ne varmistavat, että uusi vahvistimesi toimii kunnolla muun auton audiojärjestelmän kanssa.

Jos olet kuitenkin hieman haasteellisena, voit ohittaa tehdasvahvistimen ilman valjaita. Tämä prosessi edellyttää liittämistä tehdasjohdotukseen, mikä voi olla hankalaa. Jos et halua työskennellä johtojen kanssa, on parasta jättää tämä tehtävä ammattilaiselle.

Jälkimarkkinoiden vahvistimen asentaminen ilman johtosarjaa on mahdollista, mutta sitä ei suositella, ellet ole varma kyvyistäsi. Jos valitset tämän reitin, muista käyttää aikaa ja tarkistaa työsi uudelleen mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Mitkä ovat vaiheet tehdasvahvistimen ohittamiseksi ilman johtosarjaa

On muutamia syitä, miksi joku saattaa haluta ohittaa tehdasvahvistimensa käyttämättä valjaita. Voi olla, että vahvistin on vaurioitunut ja se on vaihdettava, tai ehkä autoon asennetaan uusi stereojärjestelmä ja tehdasvahvistin ei ole yhteensopiva. Oli syy mikä tahansa, tehdasvahvistimen ohittaminen ilman johtosarjaa ei ole vaikea tehtävä, mutta muutama asia on hyvä muistaa.

Ensin sinun on tunnistettava johdot, jotka yhdistävät tehdasvahvistimen pääyksikköön. Useimmissa tapauksissa johtoja on neljä: kaksi äänituloa ja kaksi virtaa varten. Kun olet löytänyt nämä johdot, voit irrottaa ne tehdasvahvistimesta.

Seuraavaksi sinun on liitettävä audiotulojohdot uuteen stereopääyksikköön. Jos keskusyksikössäsi on RCA-tulot, voit yksinkertaisesti kytkeä johdot asianmukaisiin tuloihin. Jos keskusyksikössäsi ei ole RCA-tuloja, joudut yhdistämään johdot pääyksikön kaiutinjohtotuloihin.

Lopuksi sinun on kytkettävä virtajohdot uuteen stereopääyksikköön. Useimmissa tapauksissa voit yksinkertaisesti yhdistää johdot pääyksikön virtajohtotuloihin. Jos uudessa stereossasi ei kuitenkaan ole virtajohtotuloja, sinun on kytkettävä johdot suoraan akkuun.

Kuinka voin kytkeä johdotuksen tehdasvahvistimen ympärille ilman johtosarjaa

Jos ajoneuvossasi on tehdasvahvistin, sinun on kytkettävä se ympärille, jos haluat asentaa uuden jälkimarkkinastereon. Tätä varten sinun on käytettävä datarajapintaa. Näin voit koskettaa tehdasvahvistimeen ja ohittaa sen. Tämän jälkeen voit liittää uuden stereosi suoraan kaiuttimiin.

Onko mahdollista päästä eroon tehdasvahvistimesta ilman valjaita?

Jos aiot päästä eroon autosi tehdasvahvistimesta, sinun on otettava huomioon muutamia asioita. Ensin sinun on löydettävä tapa kytkeä uudet kaiuttimet suoraan keskusyksikköön. Tämä voidaan tehdä joko liittämällä olemassa oleviin johtoihin tai käyttämällä kaiutintason linjatasomuunninta. Toiseksi sinun on otettava huomioon uusien kaiuttimien impedanssi. Jos ne ovat huomattavasti alhaisemmat kuin tehtaan kaiuttimet, saatat joutua käyttämään vastusta, jotta vahvistimen kuormitus pysyy oikeana. Lopuksi sinun on varmistettava, että uudet kaiuttimet ovat yhteensopivia pääyksikön kanssa. Jos ne eivät ole, saatat joutua ostamaan sovittimen, jotta ne toimivat.

Kuinka asentaa jälkimarkkinastereon ilman tehdasvahvistinta

Jos aiot asentaa jälkimarkkinastereon autoosi ilman tehdasvahvistinta, sinun on tehtävä muutamia asioita. Ensin sinun on löydettävä autollesi kytkentäkaavio, jotta voit tunnistaa, mitkä johdot on liitettävä jälkimarkkinastereoon. Kun sinulla on kytkentäkaavio, sinun on kytkettävä johdot stereosta oikeisiin johtoihin autossa. Useimmissa tapauksissa sinun on liitettävä maajohto, virtajohto ja kaiutinjohdot. Jos autossasi on tehdasvahvistin, sinun on myös kytkettävä jälkimarkkinastereon johto tehdasvahvistimeen. Kun kaikki johdot on kytketty, sinun pitäisi pystyä kytkemään jälkimarkkinastereo päälle ja nauttimaan uudesta musiikistasi!

Mikä on paras tapa ohittaa tehdasvahvistin

Jos haluat ohittaa autosi tehdasvahvistimen, voit tehdä sen muutamalla eri tavalla. Yksi vaihtoehto on yksinkertaisesti irrottaa vahvistin virtalähteestä ja kaiuttimista. Tämä antaa sinulle puhtaan signaalin, jonka voit sitten vahvistaa jälkimarkkinavahvistimella. Toinen vaihtoehto on käyttää linjalähtömuunninta vahvistetun signaalin muuntamiseen linjatason signaaliksi, joka voidaan lähettää jälkimarkkinavahvistimelle. Tämä on vaativampi prosessi, mutta se antaa sinulle paremman yleisen äänenlaadun. Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset, ota yhteyttä ammattilaiseen varmistaaksesi, ettet vahingoita autosi sähköjärjestelmää.

Kuinka kytken jälkimarkkinastereon ilman tehdasvahvistinta

Jos aiot asentaa jälkimarkkinastereon autoosi ilman tehdasvahvistinta, sinun on tehtävä muutamia asioita. Ensin sinun on kytkettävä virtajohto stereosta ajoneuvon akkuun. Liitä seuraavaksi maadoitusjohto stereosta auton metallipintaan. Liitä sitten vasemman ja oikean kaiuttimen johdot vastaaviin stereon liittimiin. Liitä lopuksi antennin johto stereon antenniliittimeen. Kun kaikki nämä liitännät on tehty, jälkimarkkinastereosi pitäisi olla toiminnassa ilman tehdasvahvistinta!

Voinko asentaa jälkimarkkinastereon ilman tehdasvahvistinta

Saatat pystyä, mutta se riippuu muutamista asioista. Ensin sinun on selvitettävä, onko autossasi vahvistin. Jos näin käy, sinun on hankittava johtosarja, jonka avulla voit liittää uuden stereon vahvistimeen. Jos autossasi ei ole vahvistinta, voit ehkä kytkeä uuden stereon suoraan tehtaan stereojohdotukseen. Tämä voi kuitenkin olla hankalaa, ja on aina parasta kääntyä ammattilaisen puoleen, jos et ole varma.

Kuinka vaihdan tehdasvahvistimeni jälkimarkkinavahvistimeen

Jos aiot päivittää autosi äänijärjestelmää vaihtamalla tehdasvahvistimen jälkimarkkinavahvistimeen, sinun on tehtävä muutamia asioita. Ensin sinun on poistettava tehdasvahvistin, joka yleensä sijaitsee tavaratilassa. Kun pääset käsiksi vahvistimeen, sinun on irrotettava virta- ja maadoitusjohdot sekä kaikki muut siihen kytketyt johdot. Kun tehdasvahvistin on irrotettu, voit asentaa jälkimarkkinavahvistimen tilalle. Sinun on kytkettävä virta- ja maadoitusjohdot jälkimarkkinavahvistimen asianmukaisiin liittimiin sekä kaikki muut mahdollisesti tarvittavat johdot. Kun kaikki on kytketty, voit testata uutta äänijärjestelmääsi nähdäksesi, toimiiko se oikein.

Muut aiheeseen liittyvät viestit

Kuinka ohittaa tehdasvahvistin

Radion asentaminen ilman johtosarjasovitinta

Kuinka tehdä kuorma-autosta äänekäs

Lokasuojainten maalaus

Line Out -muuntimen kytkeminen

Kuinka saada auto seisomaan Gta 5:ssä

Kuinka saada auton kaiuttimet äänekkäämmiksi ilman vahvistinta

Kuinka asentaa jälkimarkkinavahvistin tehdasstereoon

Lexus Rx 350:n etäkäynnistys

Kuinka muuttaa tuloa Roku TV:ssä

Lg-television tulon vaihtaminen

Kuinka paljon hevosvoimaa Cai lisää

Kuinka tehdä pakoputkesta urheilullinen

Kuinka kytkeä tulo Roku TV:hen

Kuinka liittää Rca-kaapelit vahvistimeen

Kuinka kytkeä kaksi vahvistinta yhdellä Rca-liittimellä

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 09/12/2023

Views: 5651

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.