Sydämentahdistin F120 juoksumatto (2023)

 • Takaisin
 • Kuntoharjoittelu
 • Sydämentahdistin F120 juoksumatto

Juoksumatto , 50 kg , Musta

549,99 €sis. BTW

1 arvostelu

Valitse versio:

Suunnitteluvariaatiot:

Suoraan saatavilla | Toimitusaika: 8-10 päivää

 • Ilmainen toimitus
 • 60 päivän palautusoikeus

Huippuominaisuudet

 • tilaa säästävä:hydraulijärjestelmä vaivattomaan avaamiseen ja sulkemiseen
 • Sovelluksen hallinta:täydellinen integrointiiFit-sovellusBluetoothin kautta tabletin älypuhelimella
 • Oma ääni:sisäänrakennettu kaiutin USB- ja SD-liitännällä tai 3,5 mm AUX-IN musiikin toistoa varten
 • Tehokas tekniikka:Teho 1471 wattiaLowNoise-FX-asemamoottori jopa 12 km/h
 • Nivelen säästäminen:vallankumouksellinen4P-AntiShock-jousitusjuoksumaton nelinkertaisella jousituksella
 • Kaikki näkyvissä:harjoitustietokone tabletin pidikkeellä, LC-näyttö, sykeanturi, 12 ohjelmaa ja MP3-soitin

Tuotteen yksityiskohdat

Sopii kaikkeen! ThePääkaupunkiurheiluSydämentahdistin F120juoksumattoParannetun tekniikan ja sisäänrakennettujen ominaisuuksien ansiosta se takaa miellyttävän harjoittelun kotona vuorokaudenajasta tai säästä riippumatta.

Saa kehosi liikkeelle:PääkaupunkiurheiluSydämentahdistin F120juoksumattose on erittäin helppoa oman neljän seinän sisällä. Sen tehokas 1471 watin moottori liikuttaa juoksumattoa jopa 12 km/h nopeudella ja varmistaa näin tarvittavan hikoilun sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Erityisen käytännöllinen harjoitteluun mihin aikaan päivästä tahansa on erittäin hiljainen toimintaLowNoise-FX-asemamoottori, joka mahdollistaa hiljaisen toiminnan.

Ainutlaatuista tässä juoksumattoluokassa on vallankumouksellinen4P-AntiShock-jousitus-ltaPääkaupunkiurheiluSydämentahdistin F120. Neljällä eri iskunvaimentimella juoksumaton alla, se tarjoaa erittäin pehmeän jousituksen koko juoksumatolle aivan kuin lenkkeisit sammaleen päällä. Polvia ja niveliä suojaavampi juoksumattoharjoittelu on tuskin mahdollista. Tämä ei kuitenkaan ole erityisen juoksukokemuksen innovaatioiden loppu: TheVoitelujärjestelmävoitelumekanisminsa ansiosta ei vain helpota renkaiden huoltoa, vaan tarjoaa myös lisävaimennusta, joka vastaa korkealaatuisten vaelluskenkien pohjia.

Tiedä mitä tapahtuu: Sisäänrakennettu harjoitustietokone, jossa on LC-näyttö ja pulssianturi, auttaa seuraamaan suorituskykytietoja, kuten käveltyä matkaa, poltettuja kaloreita, nopeutta ja sykettä, ja tarjoaa monipuolisen harjoitusohjelman, jossa on 12 ohjelmaa. Sovellusominaisuus tarjoaa enemmän vaihtelua mielenkiintoisiin koulutustarkoituksiin. Tämä mahdollistaa Pacemaker F120:n yhteiskäytön Bluetoothin kauttaiFit-sovellusAndroidille ja iOS:lle. Ja jos tämä ei riitä, konsolissa on tablettipidike, sisäänrakennettu kaiutin ja mediasoitin USB-portilla, SD-paikka ja 3,5 mm:n AUX-IN-liitäntä, jotka tarjoavat viihdettä kuvien ja äänen avulla harjoituksen aikana.

Koska harjoituksen jälkeen on myös ennen koulutusta, hydraulinen taittojärjestelmäPääkaupunkiurheiluSydämentahdistin F120juoksumattoavata ja sulkea se helposti ja varastoida se sitten nopeasti, yksinkertaisesti ja tilaa säästävästi sisäänrakennettujen telojen avulla.

Näytä lisää

Huippuominaisuudet

 • Liitännät: 1 x 3,5 mm AUX-tulo, 1 x USB, 1 x SD-kortti
 • Juoksumatto 42 x 120 (LxL) mukavaan askeleeseen
 • Kahvojen sisäänrakennetut pulssianturit
 • Poltetut kalorit, harjoitusaika, matka, nopeus ja pulssi
 • Nopeus voidaan säätää erikseen 1-12 km/h
 • 12 koulutusohjelmaa
 • MP3-soittimen liitäntä 3,5 mm:n jakkiliitännällä
 • USB-liitäntä ja SD-paikka MP3-massatallennustilaa varten
 • Sisäänrakennettu mediasoitin kaiuttimilla
 • Käyttäjän enimmäispaino: 120 kg
 • Helppo siirtää pyörien ansiosta
 • Juoksumatto hydraulisella taittojärjestelmällä tilaa säästävään säilytykseen
 • Hakaneula turvalliseen harjoitteluun
 • Moottorin teho: 1471 W (huippu) / 882 W (jatkuva)
 • Helppo huoltaa sisäänrakennetun voitelujärjestelmän ansiosta
 • Voitelujärjestelmän voiteluainetta saatavilla osanumerolla 10032930
 • Virtalähde: 220-240 V~ / 50-60 Hz
 • Mitat koottuna: noin 73,5 x 130 x 165 cm (LxKxS)
 • Mitat taitettuna: noin 73,5 x 137,7 x 95,3 cm (LxKxS)
 • Juoksumaton mitat: noin 42 x 120 cm (LxP)
 • Paino: noin 50 kg

Käyttöopas pdf-muodossa

Sydämentahdistin F120 juoksumatto (9)

Toimituksen laajuus

Toimituksen laajuus

 • 1 x juoksumatto (asennussarja)
 • Käyttöopas saksaksi, englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja ranskaksi

Suoraan saatavilla | Toimitusaika: 8-10 päivää

Asiakkaiden arvostelut

Sydämentahdistin F120 juoksumatto (10)

(1 arvostelu) Lisää mielipiteesi

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Asiakkaiden mielipiteitä muista maista

Valvottu tarkistus

Ostettu 1.5.2021
Toimitettu 1.12.2021

Juoksumatto toimitettiin suuressa laatikossa, joka vastasi laitteen mittoja.
Koska laite painaa 50 kg, ajattelin, että en ehkä pysty itse saamaan sitä käyttöön ja kuljettamaan sitä huoneeseen, jossa sen piti olla. Siitä lisää hetken kuluttua.
Ruuvit ja tarvikkeet pakattiin erikseen jäykkään muoviseen läpipainopakkaukseen.
Kahvojen ja näytön kokoaminen mukana toimitetuilla ruuveilla oli helppoa. Ruuvit sopivat täydellisesti porattuihin reikiin.
Runko on erittäin vakaa ja juoksumatto tekee myös arvokkaan vaikutelman.

Juoksumatto oli helppo taittaa kokoon. Kahvan ansiosta pystyin helposti kallistamaan sitä ja vaikeasta vammastani huolimatta työntää sen haluamaani huoneeseen. Paino ei ollut ongelma ja tuntui max 10 kilolta.
Laitteessa on hydrauliikka hihnan laskemista varten. Lyhyen napautuksen jälkeen hihna laskeutuu automaattisen laskutoiminnon avulla.
Toimitus sisältää matkapuhelimen liitäntäkaapelin ja magneetin pidikkeellä. Punainen magneetti on sijoitettu näytön keltaiseen kenttään, jota ei valitettavasti ole kuvattu ohjeissa. Huomasin tämän katsomalla ensin YouTube-videon. Voit kiinnittää klipin paitaasi. Jos esimerkiksi putoat, magneetti vapautuu ja vyö pysähtyy välittömästi.
Näytön toiminta selitetään ohjeissa.
Yksittäiset ohjelmat eivät ole miehelleni tai minulle, koska ne kerääntyvät liikaa. Voimme kuitenkin syöttää nopeuden, ajan ja matkan manuaalisesti. Näyttö ei ole aivan yhtä laadukas, koska päälle on liimattu vain paksu kalvo, joka riittää.
Buttenit sen sijaan ovat kunnossa.
Toimintojen vasemmalla start/stop-painikkeet ja oikealla nopea/hidas-painikkeet ovat mukavia, joten sinun ei tarvitse näpertää näyttöä.

Nauhalla juokseminen tuntuu oudolta ensimmäiset 1-2 minuuttia, sen jälkeen on kaikki hyvin.
50 minuutin jälkeen 5 km/h nopeudella minulla ei ollut nivelkipuja tai mitään sellaista.
Laite seisoo tukevasti laminaatin päällä eikä liiku.
Juoksumatto ei ole niin hiljainen kuin odotettiin. Television katselu on mahdollista vain, jos laitat television kunnolla päälle. Tämä ongelma ratkaistiin käyttämällä Bluetooth-lähetin-vastaanotinta ja kuulokkeita.
Näyttö voidaan liittää matkapuhelimeen, SD-korttiin tai tikkuun musiikin kuuntelua varten.
Ääni on hieman ruskea, mutta palvelee tarkoitustaan.
Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä ja annamme selkeän ostosuosituksen.

Ostettu 1.5.2021 Toimitettu 1.12.2021 Juoksumatto toimitettiin isossa laatikossa, joka vastasi laitteen mittoja. Koska laite painaa 50 kg, ajattelin, että en ehkä pystyisi pystyttämään sitä ja kuljettamaan sitä yksin huoneeseen, jossa sen pitäisi olla. Siitä lisää myöhemmin. Ruuvit ja tarvikkeet pakattiin yksittäin kovaan muoviseen läpipainopakkaukseen. Kahvojen ja näytön asentaminen mukana toimitetuilla ruuveilla oli helppoa. Ruuvit sopivat täydellisesti porattuihin reikiin. Runko on erittäin vakaa ja juoksumatto tekee myös arvokkaan vaikutelman. Juoksumatto oli helppo taittaa. Kahvan ansiosta pystyin helposti kallistamaan sitä ja työntää sen haluamaani huoneeseen vakavasta vammastani huolimatta. Paino ei ollut ongelma ja tuntui max 10 kilolta. Laitteessa on hydrauliikka hihnan laskemista varten. Lyhyen kosketuksen jälkeen hihna laskeutuu automaattisen laskutoiminnon avulla. Matkapuhelimen liitäntäkaapeli ja magneetti pidikkeellä sisältyvät toimitukseen. Punainen magneetti on sijoitettu näytön keltaiseen kenttään, jota ei valitettavasti ole kuvattu käyttöohjeessa. Huomasin tämän katsomalla ensin YouTube-videon. Voit kiinnittää klipin paitaasi. Jos esimerkiksi putoat, magneetti vapautuu ja nauha pysähtyy välittömästi. Näytön toiminta selitetään ohjeiden avulla. Yksittäiset ohjelmat eivät ole miehelleni tai minulle, koska ne kerääntyvät liikaa. Voimme kuitenkin syöttää nopeuden, ajan ja matkan manuaalisesti. Näyttö ei ole niin laadukas, koska siihen on liimattu vain paksu kalvo, mikä riittää. Buttenit sen sijaan ovat kunnossa. Toimintojen vasemmalla aloitus/pysäytys ja oikealla nopea/hidas painikkeet ovat mukavia, joten sinun ei tarvitse näpertää näyttöä. Nauhan juoksu tuntuu oudolta ensimmäiset 1-2 minuuttia, sitten kaikki on hyvin. 50 minuutin jälkeen 5 km/h nopeudella minulla ei ollut enää nivelkipuja tai mitään sellaista. Laite seisoo tukevasti laminaatin päällä eikä liiku. Juoksumatto ei ole niin hiljainen kuin odotettiin. Television katselu on mahdollista vain, jos avaat television kunnolla. Tämä ongelma ratkaistiin käyttämällä Bluetooth-lähetin-vastaanotinta ja kuulokkeita. Näyttö voidaan liittää matkapuhelimeen, SD-korttiin tai tikkuun musiikin kuuntelua varten. Ääni on hieman ruskea, mutta palvelee tarkoitustaan. Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä ja annamme selkeän ostosuosituksen.

Alexandra 14.01.2021

Kääntää Näytä alkuperäinen

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated: 12/09/2023

Views: 6397

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.