Dr. Nowzaradan-ruokavalio (1200 Cal:n painonpudotusopas, ruokalista ja vinkkejä) (2024)

Dr. Nowzaradan-ruokavalio (1200 Cal:n painonpudotusopas, ruokalista ja vinkkejä) (1)

Sisällysluettelo

Dr. Nowzaradanin ruokavaliosuunnitelma on saavuttanut suosiota sen jälkeen, kun se esitettiin TLC:n tosi-tv-ohjelmassa,Oma 600-lb. Elämä and is essentially a high-protein, low-carb, calorie-restrictive diet that is used mostly by morbidly obese individuals to prepare for weight loss surgery.Tämä artikkeli tarjoaa perusteellisen oppaan tämän 1200 kalorin ruokavaliosuunnitelman eduista ja haitoista ja tarjoaa valikon ja vinkkejä, joiden avulla voit määrittää, sopiiko ruokavalio hyvin elämäntyyliisi ja laihdutusmatkallesi.

Kuka on tohtori nyt?

Dr. Nowzaradan (Dr. Now) on houstonilainen, iranilainen kirurgi ja kirjailija, joka on erikoistunut bariatriseen kirurgiaan. Hänet tunnetaan erityisesti tarjoavan yksilöllisesti suunniteltuja ruokavalio- ja liikuntasuunnitelmia potilaille, joita pidetään korkean riskin tai sairaalloisen lihavia (paino yli 600 paunaa) ja jotka harkitsevat bariatrista leikkausta. [1].

Mr. Now oli laparoskooppisen leikkauksen varhainen käyttöönotto ja uskoo, että se on paras vaihtoehto bariatriselle kirurgialle. Hän ottaa usein vastaan ​​potilaita, joita muut kirurgit pitävät "liian riskialttiina" erityisruokavaliosuunnitelmallaan [1] [2].

Mikä on tohtori Nowzaradanin ruokavaliosuunnitelma?

Nowzaradanin rajoittava kaloriruokavalio ja -liikuntaohjelma on räätälöity jokaiselle potilaalle ottaen huomioon sellaiset tekijät kuin leikkausta edeltävä paino, tavoitepaino, ikä, sukupuoli ja lääketieteelliset kysymykset. Hänen ruokavaliosuunnitelmansa noudattaa kuitenkin tyypillisesti kolmea pääperiaatetta, joita edustaa lyhenne FAT [2]. FAT:n merkitys ja tämän ruokavalion tunnusmerkit ovat:

  • Ftaajuudella: kaksi-kolme ateriaa joka päivä ilman välipaloja
  • Akiinnitys: enintään 1200 kaloria päivässä
  • Tjep: vältä sokeria, lisää proteiinia ja kuitua ja rajoita rasvaa ja hiilihydraatteja [2]

Vaikka tämä saattaa kuulostaa äärimmäiseltä suunnitelmalta, periaatteet auttavat usein ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja saavuttamaan unelmapainonsa hänen valvonnassaan.

Dr. Nowzaradanin ruokavaliosuunnitelman tavoite ja tarkoitus

Kuten TV:stä näkyy, osallistujatOma 600-lb. Elämäkokeile tohtori Nowzaradanin ruokavaliosuunnitelmaa ja selvitä, ovatko he "sopivia" toimenpiteeseen, koska lääkäri vaatii laihduttajilta sitoutumista ennen kuin hän voi hyväksyä heidät leikkaukseen.

Dr. Nowzaradanin pre-op-ruokavalio on innovatiivinen ruokavalion lähestymistapa lääketieteellisessä yhteisössä, jolla on kaksi taustalla olevaa tavoitetta[3].Ensimmäinen tavoite on edistää ennen leikkausta painonpudotusta ennen bariatrista leikkausta. Toinen tavoite on mitata potilaiden sitoutumistasoa varmistaakseen, että he ovat valmiita bariatrisen leikkauksen jälkeiseen elämäntapamuutokseen [3]. Toinen kohta on välttämätön pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi, ja me ylistämme tohtoria potilaiden sitoutumisesta ennen näin radikaalin toimenpiteen suorittamista.

Miksi laihtua ennen leikkausta?

Leikkausta edeltävän painonpudotuksen vaikutuksista ennen bariatrista leikkausta on erilaisia ​​näkemyksiä, mutta useitaopinnotovat osoittaneet, että 5-10 % painon pudottaminen ennen leikkausta voi olla hyödyllistä leikkaustuloksille [4].

Dr. Nowin mielestä leikkauksen suorittaminen sairaalloisesti lihaville, yli 600 kiloa painaville potilaille voi olla erittäin vaarallista. Siksi hänen vähäkalorinen ruokavalionsa on suunniteltu auttamaan ihmisiä laihtumaan nopeasti ja vähentämään komplikaatioiden riskiä [1,5]. Mitä enemmän henkilöllä on painonpudotus ennen leikkausta, sitä suurempi on hänen mahdollisuus selviytyä leikkauksen jälkeen ja sitä todennäköisemmin hän pitää painon alhaalla [1]. On kuitenkin suositeltavaa, että ihmiset kokeilevat tätä ruokavaliota vain lääkärin tai ravitsemusterapeutin valvonnassa, koskaäärimmäinen ja nopea painonpudotusvoi vaikuttaa merkittävästi kehosi tärkeimpiin toimintoihin [1].

Dr. Now tunnetaan järjettömästä lähestymistavastaan ​​ja tekee vain bariatrisen leikkauksen potilaille, jotka täyttävät tarvittavat kriteerit ja osoittavat hänelle, että he ottavat sen vakavasti. Bariatrista kirurgiaa pidetään joskus "huijaamisena" tai "helppona ulospääsynä", mutta se vaatii korkeaa työtä ja sitoutumista terveellisiin elämäntapoihin, jotta se olisi tehokasta pitkän aikavälin painonpudotuksessa [1].

Opas mitä syödä

Kaksi tärkeintä ohjetta tohtori Nowzaradanin suunnitelmasta pitäytymiselle on keskittyä pieniin annoskokoihin ja valita todellisia kokonaisia ​​ruokia, jotka on jalostettu mahdollisimman vähän [1]. Päivittäinen kalorimääräsi ei saisi ylittää 1200 kaloria, ja kuluttamasi proteiini- ja kuidunmäärien lisääminen auttaa sinua tuntemaan olosi kylläisemmäksi pidempään ja ehkäisemään välipalaa aterioista toiseen. Saadaksesi eniten menestystä nopeasti, sinun tulee harkita sellaisten ruokien syömistä, kuten [2,3]:

  • Vähärasvaista proteiinia: siipikarja, kala, munanvalkuaiset ja pavut
  • Vähäsokeriset hedelmät: marjat, appelsiinit
  • Suurin osa vihanneksista(vältä tärkkelyspitoisia vihanneksia, kuten perunaa ja maissia)
  • Siemenet: Chia ja pellavansiemenet edistävät painonpudotusta
  • Rasvattomat maitotuotteet: rasvaton jogurtti, rasvaton maito
  • Täysjyvähiilihydraatteja: täysjyväleipä, täysjyväpasta kohtuudella

Dr. Nowzaradan Food Group Menu

Auttaakseen potilaitaan ymmärtämään, mitä heidän pitäisi syödä, Mr. Now jakaa ruoan kahdeksaan ryhmään – neljään ruokaryhmään ja neljään ravintoaineryhmään [6]. Vaikka hänen erityiset suosituksensa vaihtelevat iän, sukupuolen ja muiden tekijöiden mukaan, hän ehdottaa, että potilaat noudattavat samanlaista hoito-ohjelmaa, kuten alla on esitetty:

  1. 5-7 unssia jyviä
  2. 3 kupillista rasvatonta maitoa
  3. 4-8 unssia lihaa
  4. 5-9 annosta hedelmiä ja vihanneksia
  5. 7-9 teelusikallista terveellisiä rasvoja ja öljyjä
  6. 20-35 grammaa kuitua
  7. 2300 milligrammaa suolaa tai vähemmän.
  8. 0 Sokeri

Muista lukea etiketit huolellisesti ymmärtääksesi täysin kuluttamasi ainesosat ja ravintoaineet.

Nowzaradanin opas vältettävistä elintarvikkeista

Aloittaessaan tämän ruokavalion Nowzaradan sanoo ensin, että potilaiden tulisi luoda luettelo suosikkiruoistaan ​​ja poistaa kaikki, jossa on sokeria, rasvaa tai paljon kaloreita. On helpompi noudattaa ruokavaliosuunnitelmaasi ja syödä vähemmän, jos sisällytät listallesi joitain jäljellä olevia tuotteita, joista pidät. Pysyäksesi alle 1 200 kalorissa Dr. Nowzaradanin vähähiilihydraattisella ja proteiinipitoisella ruokavaliolla, sinun tulee välttää seuraavia ruokia [1-3]:

  • Hiilihydraattinen tai runsasrasvainen proteiini ja liha: punainen liha, käsitelty liha
  • Voita, kasviöljyä, oliiviöljyä
  • Korkeasokeriset hedelmät:vesimeloni, mango, cantaloupe, banaani
  • Tärkkelyspitoiset vihannekset:perunat kaikissa muodoissa, maissi, herneet
  • Täysrasvainen maito
  • Pähkinät ja pähkinävoi
  • Sokeri ja jälkiruoat:karkkia, leivonnaisia, keksejä, hyytelöitä ja hilloja, mehua ja soodaa
  • Pakatut välipalat:sirut, keksejä
  • Riisiä ja pastaa

Ruokavaliota noudattaen on myös tärkeää pitää annokset pieninä ja syödä vain kaksi-kolme kertaa päivässä. Kalorien seurantaa varten voi olla hyödyllistä valmistaa kaksi 600 kalorin ateriaa tai kolme 400 kalorin ateriaa. Jos vältät välipalan syömistä aterioiden välillä, maksallasi voi olla aikaa käsitellä syömäsi ruoka.

Dr. Now -ruokavaliosuunnitelman edut

Nowzaradanin vähäkalorisella ruokavaliolla on monia etuja, mutta se tulisi varata henkilöille, jotka valmistautuvat painonpudotusoperaatioon, kuten mahalaukun ohitusleikkaukseen, lantionauhaan ja pystysuoraan hihan mahalaukun poistoon.

Vähentää komplikaatioita leikkauksen aikana ja sen jälkeen

Ruokavalion rajoittaminen 1200 kaloriin, rasvan vähentäminen, hiilihydraattien rajoittaminen ja kuidun lisääminen ovat kaikki loistavia tapoja vähentää kuoleman todennäköisyyttä ennen ja jälkeen bariatrisen leikkauksen [2]. Tästä syystä hän ehdottaa potilaita, jotka painavat yli 600 kiloa, seuraamaan tätä lääkäriä toivoen laihtuvan 30 kiloa vain 4 viikossa. Ja jos et tiennyt tähän mennessä, se on 22 kiloa enemmän kuin mitä yleisesti pidetään terveenä painonpudotuksena (1-2 kiloa viikossa suositellaan yleensä).

Nowzaradan-ruokavaliosuunnitelman noudattaminen ennen painonpudotusleikkausta voi myös auttaa potilaita kehittämään terveellisiä ruokailutottumuksia ja tottumaan syömään pienempiä annoksia, jotka ovat hyödyllisiä tapoja leikkauksen jälkeen [1].

Tietenkin Dr. Now -ruokavalio on yksilöllisesti räätälöity, ja sitä tulisi käyttää vain lääkärin määräämällä tavalla. Voit kuitenkin oppiakuinka laihtua 70 kiloakäyttämällä muita tehokkaita painonpudotusmenetelmiä, jotka eivät katoa pian.

Dr Nowzaradanin ruokavalion haitat

Koska Nowzaradanin ruokavalio on erittäin rajoittava, se ei ole kestävää ja on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. Yksilöt eivät saa noudattaa ruokavaliota yli kaksi kuukautta tai ilman koulutetun ammattilaisen (ravitsemusterapeutin, lääkärin tai ravitsemusterapeutin) valvontaa. Kalorien rajoittaminen 1 200:aan tai alle pidemmän aikaa voi hidastaa aineenvaihduntaasi, mikä tarkoittaa, että poltat vähemmän kaloreita ja voi vaikuttaa nälkähormoniisi [2]. Joten jos harkitsetsyö vain 500 kaloria päivässä kuukauden ajan, harkitse kahdesti ja varmista, että noudatat laihduttamista turvallisesti.

Ellei elämäntapamuutos ja bariatrinen leikkaus tue, jyrkkä ruokavalio voi myös johtaa painonnousuun [2].

Niille, jotka eivät harkitse leikkausta tai odottavat lääkärillä käyntiä, on paljon muita kestäviä ja vähemmän rajoittavia ruokavalioita kuin mitä tällä välin voi kokeilla. Jos sinulla on esimerkiksi suuri päivä, kuten häät tai jopa konferenssi, tulossa, sinun on ehkä parempi kokeilla ahääruokavaliolaihtua tapahtumaa edeltävinä viikkoina ja kuukausina

Nowzaradanin ruokavaliosuunnitelmasta puuttuu joitain ravintoaineita

Kalorirajoituksen vuoksi tätä ruokavaliota noudattavien henkilöiden voi myös olla vaikeaa saada riittävästi ravintoaineita, joita tarvitaan tärkeimpien kehon toimintojen kannalta. Rajoittavilla ruokavalioilla on myös taipumus vähentää suolistobakteerien määrää ja monimuotoisuutta, mikä voi johtaa pitkäaikaisiin komplikaatioihin [2].

Ruokavalio ei ole ihanteellinen ruoka- ja liikuntasuunnitelma useimmille ihmisille, joten muista kysyä lääkäriltäsi tai ravitsemusterapeutiltasi, sopiiko kaloria rajoittava ruokavalio sinulle.

Lisäksi on vähän tutkimusta ja tietoa sellaisten ruokavalioiden pitkäaikaisvaikutuksista, jotka asettavat etusijalle liiallisen kalorirajoituksen [5].

Ruokailun suunnittelu

Useimmat ihmiset ovat tottuneet ruokavalioon, joka sisältää jopa 2000 kaloria päivässä, joten sopeutuminen tällaiseen kaloreita rajoittavaan ruokavalioon voi olla haastavaa. Alla oleva esimerkkiruokailusuunnitelma antaa sinulle asettelun siitä, miltä tyypillinen päivän ateriat voisivat näyttää herra Now'n ruokavaliossa, mutta se ei ole suositus, koska tästä äärimmäisestä asiasta tulee aina keskustella lääkärin kanssa.

Dr Nowzaradanin ruokavaliovalikko (näytevalikko)

Tässä ruokavaliosuunnitelmassa sinun tulee keskittyä syömiseen 2–3 ateriaa ilman välipaloja parhaan painonpudotuksen saavuttamiseksi. Ensisijaisena tavoitteena tulisi olla vähäkaloristen ruokien sisällyttäminen ja proteiinin ja kuidun lisääminen ateriasuunnitelmaasi.

Aamiainen:Yksi muna ja yksi munanvalkuainen paprika-pinaatilla (käytä öljyä kohtuudella), kalkkunamakkaraa, vähärasvaista jogurttia chia-siemenillä, marjoja, mustaa kahvia

Lounas:Yksi viipale täysjyväleipää,tölkkitonnikala,kevyt majoneesi, porkkanat, kirsikkatomaatit, makeuttamaton jäätee

Illallinen:Grillattua kananrintaa, höyrytettyä parsakaalia, vähärasvaista juustoa, vettä

Liikunta

Sairaalisesti liikalihavien henkilöiden painonpudotuksen maksimoimiseksi on tärkeää yhdistää vähäkalorinen ateriaohjelma fyysiseen aktiivisuuteen ja harjoitteluun. Mukaan aopiskellaBariatrisen leikkauksen poliklinikalla nimeltä Hospital de Clínicas potilaat, jotka säilyttivät kohtuullisen fyysisen aktiivisuuden bariatrisen leikkauksen jälkeen, kokivat enemmän pitkäaikaisia ​​positiivisia tuloksia [6]. Saman tutkimuksen mukaan liikalihavuuden kirurgisen toimenpiteen jälkeen fyysinen aktiivisuus vähensi myös leikkauksen jälkeisiä komplikaatioita ja painonnousua [6].

Dr. Now -ruokavaliosuunnitelman huomioita ja vinkkejä

Viime aikoihin asti on ollut vaikea löytää erityistä tietoa ruokavaliosta, koska ei ole olemassa standardistrategiaa, joka soveltuisi kaikille. Dr. Nowzaradanin harjoitussuunnitelmat ja ruokavaliot on räätälöity jokaiselle potilaalle, ja niiden äärimmäisen luonteen vuoksi ne eivät sovellu kaikille, ja ne tulisi tehdä vain terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa.

Jos päätät, että tämä ruokavalio sopii sinulle, tässä on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon aloittaessasi:

  • Mr. Nowzaradanin ruokavalio on liian rajoittava ruokavalio, joka on tarkoitettu vain painonpudotusleikkaukseen valmistautuville tai ylipainosta johtuvien vakavien terveysongelmien riskille [2].
  • Bariatrinen leikkaus ei ole ihmetoimenpide, joka takaa elinikäisen painonpudotuksen, ellet luo pitkäaikaisia ​​terveellisiä ruokailu- ja liikuntatottumuksia.
  • Ennen kuin aloitat ruokavalion, puhdista ruokakomero kaikista ruoista, joita tulisi välttää ruokavalion aikana [5].
  • Haitallisten tapojen kääntäminen voi olla haastavaa, mutta ruokavalio voi auttaa sinua varmistamaan, että olet sitoutunut syömään oikeita ruokia ja tekemään elämäntapamuutoksia.
  • Ruokavalio vaatii paljon ennakointia ja valmistautumista, joten aterioiden säännöllinen suunnittelu olisi hyödyllistä.
  • Dr. Now muistuttaa kaikkia potilaita, että tasainen edistyminen on avain menestykseen [1].

Onko Nowzaradan-ruokavalio oikea minulle?

Dr. Now -ruokavaliota tulisi käyttää vain niille, jotka ovat erittäin lihavia ja lääkärin valvonnassa.A 2020 Pennington ScientificSymposiumpaljasti, että sisäiset ja ulkoiset tekijät, jotka vaikuttavat syömiskäyttäytymiseen, vaikuttavat merkittävästi liikalihavuuteen [7]. Nowzaradanin protokolla on erityisen hyödyllinen liikalihavuuden torjunnassa, koska siinä keskitytään syömiskäyttäytymisten muuttamiseen ennen leikkausta yleisen ravitsemuksen parantamiseksi ja pitkän aikavälin terveellisten elämäntapojen edistämiseksi.

Edellä mainitun symposiumin havainnot tukevat myös yhtä Nowzaradan-ruokavalion tärkeimmistä periaatteista, joka on "kokonaisten" ja "luonnollisten" elintarvikkeiden kulutuksen tärkeys pitkälle prosessoitujen tuotteiden sijaan liikalihavuuden hoidossa [7].

Niille, jotka haluavat laihtua kohtuullisesti, on luultavasti parasta seurata taipäällekkäisiä ruokavalioita, kuten Medifast, Painonvartijat tai Optavia. TNäihin suunnitelmiin sisältyy sosiaalisen tuen menetelmäopinnotovat osoittaneet, että ne voivat edistää painonpudotuksen menestystä [8].

Sen pitkä ja lyhyt

Niille, jotka tarvitsevat sitä, Dr Nowzaradan-ruokavalio voi parantaa huomattavasti heidän elämänlaatuaan ja mahdollisesti jopa pelastaa heidän henkensä. Se valmistaa ihmisiä suuriin muutoksiin, joita heidän elämässään on tapahduttava bariatrisen leikkauksen jälkeen, ja varmistaa, että he ovat valmiita pitkäaikaisen muutoksen edellyttämään sitoutumisen tasoon.

Tätä ruokavaliota ei pidä ottaa kevyesti, joten jos päätät kokeilla Nowzaradanin rajoittavaa kaloriruokavaliota, muista neuvotella ensin lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa. Tietenkin leikkaus ja Dr. Now -ruokavalio ovat yleensä viimeinen keino, koska on olemassa monia muitalaihdutusratkaisutjoka voi osoittautua hedelmälliseksi.

Viitteet

[1] Daavid. (2020, 1. toukokuuta). Dr. Nowzaradanin ruokavaliosuunnitelman täydellinen opas (päivitetty). Eat.Move.Hack. Haettu osoitteesta https://eatmovehack.come/dr-nowzaradan-diet-plan-complete-guide

[2] Shoemaker, S. (2021, 18. lokakuuta). Dr. Nowzaradanin ruokavaliokatsaus: Toimiiko se painonpudotuksessa? Terveyslinja. Haettu osoitteesta https://healthline.com/nutrition/dr-nowzaradan-diet

[3] Porter, A. (2021, lokakuu). Dr. Nowzaradan-ruokavalio: kannattaako kokeilla? Parempi minä. Haettu osoitteesta https://betterme.world/articles/what-is-dr-nowzaradan-diet/

[4] Bettini, S., Belligoli, A., Fabris, R. et ai. Ruokavalio ennen ja jälkeen bariatrisen leikkauksen. Rev Endocr Metab Disord 21, 297–306 (2020). https://doi.org/10.1007/s11154-020-09571-8

[5] Lose, A. (2021, 20. toukokuuta). Dr. Nowzaradanin ruokavalioopas – 600-lb:n elämäni salaisuus. ReshapeMe. Haettu osoitteesta http://reshape.me/articles/dr-nowzaradan-diet-guide–the-secret-to-my-600-lb-life

[6] Poletto, J. E., Rizzo, D. T., Almeida, A., Cândido, E. C., Cazzo, E., & Chaim, É. A. (2021). Antropometristen tietojen ja elämänlaadun kehitys aktiivisilla bariatrisilla yksilöillä. Revista da Associação Médica Brasileira (1992), 67(9), 1274–1278. https://doi.org/10.1590/1806-9282.20210511

[7] Qualls-Creekmore, E., Marlatt, K. L., Aarts, E., Bruce-Keller, A., Church, T. S., Clément, K., Fisher, J. O., Gordon-Larsen, P., Morrison, C. D., Raybould, H. E., Ryan, D. H., Schauer, P. R., Spector, A. C., Spetter, M. S., Stuber, G. D., Berthoud, H. R. ja Ravussin, E. (2020). Mitä minun pitäisi syödä ja miksi? Ruoan valinnan ympäristölliset, geneettiset ja käyttäytymiseen vaikuttavat tekijät: Yhteenveto Penningtonin tieteellisestä symposiumista. Lihavuus (Silver Spring, Md.), 28(8), 1386–1396. https://doi.org/10.1002/oby.22806

[8] Cornelius, T., Gettens, K., Lenz, E., Wojtanowski, A. C., Foster, G. D. ja Gorin, A. A. (2018). Kuinka ohjeellinen tuki vaikuttaa painonpudotukseen laihduttamiseen osallistuneilla ja heidän hoitamattomilla puolisoillaan. Terveyspsykologia: Division of Health Psychology, American Psychological Association, virallinen lehti, 37(8), 775–781. https://doi.org/10.1037/hea0000630

kirjailijasta

Nathan Petitpas

Nathan on harrastanut kuntoilua viimeiset 12 vuotta ja hyppää useiden erityyppisten harjoitusten välillä, kuten kehonrakennus, voimanosto, pyöräily, voimistelu ja vaellus. Lukuisten urheilulajien vaihtelevien kaloritarpeiden vuoksi hän on pyöräillyt kaikentyyppisten ruokavalioiden välillä ja syö tällä hetkellä täysruokavaliota. Lisäksi Nathan kärsii useista vammoista, kuten lonkkatulehduksesta, spondylolisteesista ja skolioosista, joten hän kävi itsekuntoutusohjelmassa. eikä enää elä heikentävän kivun kanssa.

Näytä kaikki: Nathan Petitpas

Dr. Nowzaradan-ruokavalio (1200 Cal:n painonpudotusopas, ruokalista ja vinkkejä) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5929

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.