AT&T Calypso 3 (U328AA) -arvostelu: Hyvin varusteltu lähtötason älypuhelin (2023)

AT&T Calypso 3 -arvostelu on täällä! Ne, jotka etsivät budjettiälypuhelinta kunnollisilla ominaisuuksilla, saattavat haluta tarkistaa tämän.

AT&T Calypso 3 (U328AA) -arvostelu: Hyvin varusteltu lähtötason älypuhelin (1)

AT&T Calypso 3 -älypuhelin lanseerattiin marraskuussa 2022. Jotkut ihmiset ovat aina kiinnostuneita uudesta laitteesta, jossa on luotettavia ominaisuuksia. niin sinäkin. Jos olet oikeassa tällä sivulla, se tarkoittaa, että harkitset vanhan älypuhelimesi heittämistä pois ja päätät alkaa etsiä uutta edulliseen hintaan.

AT&T Calypso 3 -älypuhelin saattaa olla yksi vaihtoehdoista laittaa se "harkinnan" listoille. Tässä puhelimessa ei ole mitään erikoisia ominaisuuksia. Se on selkeästi hyvä älypuhelin, jolla on keskimääräiset ominaisuudet jokapäiväisiin tehtäviin.

Jos nämä ovat etsimäsi kunnolliset tiedot, olisi erittäin suositeltavaa lukea AT&T Calypso 3 -arvostelu. Koska se sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tutustuaksesi laitteeseen, jonka aiot ostaa.

Sivun sisältö:

 • Tekniset tiedot
 • Design
 • Näyttö
 • Kamera
 • Varastointi
 • Esitys
 • Yhteydet
 • Akku
 • Tuomio

Tekniset tiedot

AT&T Calypso 3 (U328AA) tärkeimmät tekniset tiedot:

Paino160 g
Mitat149,7 x 72,8 x 9,7 mm
OSAndroid 12
Näytön koko5,5 tuumaa
Resoluutio720 x 1440
ProsessoriMediaTek Helio A22 MT6761WB
prosessoriNeliytiminen (4 × 2,0 GHz Cortex-A53)
RAM3GB
Varastointi32GB
Akku2500 mAh, irrotettava
Takakamera5 MP
Etukamera5 MP
ominaisuudetKasvojen tunnistukset

Design

AT&T Calypso 3 (U328AA) -arvostelu: Hyvin varusteltu lähtötason älypuhelin (2)

Suunnittelun kannalta AT&T Calypso 3 -visuaali ei anna meille "showstopper" -hetkeä. Itse asiassa äskettäin julkaistussa älypuhelimessa tämä puhelin on askeleen jäljessä toisesta älypuhelimesta trendikkäällä ja tyylikkäällä ulkonäöllä.

Arvostamme kuitenkin puhelimen ergonomista muotoilua. Se on kevyt, pitkä ja hoikka. 149,7 x 72,8 x 9,7 mm:n mittojen ja 160 g:n painokoostumusten ansiosta. Se istuu täydellisesti kämmenen käteen ja siinä on hyvä ote.

Etuosa on heti vanhentunut paksujen kehysteensä ansiosta, etenkin ylä- ja alaosassa. Ilman kehystää aikakaudella AT&T Calypso 3:n etuosan muotoilu ei seuraa trendejä. Vielä pahempaa on, että etukamera on myös edelleen upotettu kehyksiin.

Lunar Black kiiltävällä tehostekuorella on heti havaittavissa puhelimen takaosassa. Siinä on yksi kamera, jossa on suorakaiteen muotoinen LED-salama ja alareunassa AT&T-logo. Se siitä; mitään muuta tällä alalla.

Lue myös:

Näyttö

AT&T Calypso 3 (U328AA) -arvostelu: Hyvin varusteltu lähtötason älypuhelin (3)

Suhteellisen pienessä AT&T Calypso 3 -älypuhelimessa on vain 5,5 tuuman näyttö, jotta käyttäjät voivat päästä sormillaan kaikkiin puhelimen toimintoihin. Vaikka näyttöruutu ei mahdu useimpiin kokonaisiin yksiköihin, 18:9-kuvasuhteella käyttäjät voivat silti nauttia laajakuvakokemuksesta.

Näytön laadusta huolimatta sen resoluutio on 720 x 1440 pikseliä. Se on HD+-laatu, mikä on hienoa, koska se tukee pientä näytön kokoa. Sisältötulosteet ovat teräväpiirtoisempia, ja se on terävä kuin veitsi – yksityiskohtien laadun kannalta. Värien laatu on ihan ok, mutta joskus huomaamme litteitä kuvakkeita ja kuvia siellä täällä.

Siinä näkyy puutteita, kun käytät laitetta ulkona. Ei niin hyvän kirkkauden vuoksi, näyttö himmenee näytön alla. Muuten elokuvien katselu ei myöskään tarjoa tasaista laatua verrattuna älypuhelimeen, jossa on Full HD.

Kamera

AT&T Calypso 3 (U328AA) -arvostelu: Hyvin varusteltu lähtötason älypuhelin (4)

AT&T Calypso 3 -kamera ei aidosti vastaa odotuksiamme. Tässä älypuhelimessa on vain kaksi kamera-asetusta; yksi takakamera ja yksi etukamera. Valitettavasti näissä kahdessa ei ole korkeita megapikseleitä, jotta voimme ottaa kauniita kuvia.

Tämä puhelin sisältää vain 5 megapikselin yhden takakameran ja 5 megapikselin etukameran. Nämä kameran tekniset tiedot eivät tyydytä meitä useimmilta osin. Se on alle minimin.

Pääkamera ei ole niin terävä kuin sen pitäisi olla. Jotenkin kuvien värit tulevat ylikylläisiksi. Vielä pahempaa, sillä ei ole ominaisuuksia, jotka parantaisivat sen näyttämistä. Ainoa luotettava ominaisuus on LED-salama, jonka avulla saat kuvan tai videon oikealla valolla hämärässä.

Selfien ottaminen AT&T Calypso 3 -kameralla on myös hyvin rajallista. Unohda kauneuskuvien ottaminen tai muuten, koska sitä ei ole laitteessa. Vaikka se on lähtötason älypuhelin, odotamme enemmän kuin sitä, koska samassa hintaluokassa on edelleen monia älypuhelinvaihtoehtoja paremmilla kameraominaisuuksilla.

Varastointi

Tässä AT&T Calypso 3 -älypuhelimessa on 32 Gt sisäistä tallennustilaa. Se on myös hyvin tyypillinen koko, jonka löydät useimmista lähtötason älypuhelimista. Itse asiassa se on aivan tarpeeksi, koska tässä puhelimessa ei väitetä olevan paljon huoltoa vaativia sovelluksia ja ominaisuuksia.

Sinun on kuitenkin otettava huomioon sovellukset, jotka on jo asennettu siihen. Käyttäjillä on vain pieni kapasiteetti tallentaa henkilökohtaisia ​​tiedostojaan ja asentaa muita sovelluksia. Se voi olla taakka käyttäjille, jotka käyttävät paljon tilaa.

Onneksi AT&T Calypso 3 voi etsiä tapaa tehdä puhelimen kapasiteetista tilavampi. Yksi tapa on asentaa puhelimeen MicroSD. Parasta olisi ostaa se erikseen. Tai jos haluat moottoritien, voit säännöllisesti tyhjentää välimuistit ja tallentaa vanhat tietosi pilvipalveluun.

Esitys

AT&T Calypso 3:ssa on MediaTek Helio A22 MT6761WB -suoritin. Se on käytännöllinen ja hyvä tuki lähtötason älypuhelimelle. Tämä prosessori toimii 2 GHz:n kellotaajuudella, mikä tekee suorituskyvystä hieman nopeamman, mutta säilyttää silti tehokkuuden.

Siitä huolimatta, tarkoituksella tehty budjettiälypuhelimelle, tämä prosessori näyttää joskus alivoimaisia ​​tilanteita. Varsinkin jos pakotat sen tekemään joitain paljon kuluttavia sovelluksia.

Se kaikki pariksi 3 Gt RAM-muistin kanssa, mikä tekee laitteen toiminnasta tasaisemman ja luotettavamman. Tämän ansiosta emme löydä merkittäviä virheitä yksinkertaisista tehtävistä, kuten chattailusta, verkkoselailusta tai sosiaalisessa mediassa. Mutta ei korkean intensiteetin pelien pelaamiseen; puhelimesi alkaa lämmetä heti, kun pelaat peliä.

Multitasking toimii melko hyvin. Mutta ajan kuluessa moniajo AT&T Calypso 3:lla näyttää mahdolliset viiveet ja kaatumiset. Lisäksi sovellusten käynnistäminen AT&T Calypso 3 -älypuhelimessa on melko helppoa.

AT&T Calypso 3:n ohjelmisto jättää meidät haukkomaan henkeään. Se käyttää Android 12 -käyttöjärjestelmää, joka on tarpeeksi vaikuttava lähtötason älypuhelimelle.

Android 12:ssa on uusittu käyttöliittymä, joka voi dynaamisesti muuttaa yleistä kokemusta valitsemasi taustakuvan perusteella. Koemme myös vaivattoman matkan tämän käyttöjärjestelmän kanssa. Mikä tärkeintä, siinä on kehittyneempiä, luotettavampia ja täydellisempiä tietosuoja- ja suojausominaisuuksia.

Yksityisyyden ja turvallisuuden osalta AT&T Calypso 3 -älypuhelimessa on vain kasvojentunnistus laitteen lukituksen avaamiseen. Se on tällä hetkellä turvallisin suojausominaisuus, joten emme näe siinä ongelmaa.

Yhteydet

AT&T Calypso 3 -älypuhelin on täynnä hyödyllisiä yhteysominaisuuksia. Tämä puhelin käyttää 4G LTE -yhteyttä pääverkossa. Se on kuin normi nykypäivän älypuhelimille, vaikka nykyään monet älypuhelimet käyttävät 5G-verkkoa. Tästä huolimatta 4G LTE on edelleen kohtuullinen ominaisuus, koska se on laajalti saatavilla maailmanlaajuisesti.

Toinen vaihtoehto muodostaa yhteys Internet-verkkoon on Wi-Fi-yhteys. Bluetooth ja USB Type-C ovat myös saatavilla, jotta käyttäjät voivat jakaa tiedostojaan muiden laitteiden kanssa.

Akku

Edullinen älypuhelin tarkoittaa, että saamme tehdä joitakin kompromisseja. Yksi niistä on akun kapasiteetti. AT&T Calypso 3:ssa on vain 2 500 mAh:n akkukapasiteetti, joka toimii kaikissa toiminnoissa. Näin on kirjoitettu paperille, mutta todellisuudessa se voi olla paljon pienempi.

Näillä kooilla emme voi odottaa akun kestävän koko päivää, varsinkaan jos olet kova käyttäjä. Mutta normaalikäytössä akku kestää yhden päivän putkeen. Toinen tämän akun haittapuoli on sen irrotettava akkutyyppi. Tämä vanha akkutyyppi ei ole loppuunmyyty markkinoilla. Korvaajan löytäminen olisi siis hankalaa.

Tuomio

Tässä vaiheessa sinun on jo selvitettävä tämän AT&T Calypso 3 (U328AA) -katsauksen edut ja haitat. Puhutaanpa eduista. Huolimatta edullisista 50 dollarin hinnoista, ainoa huomionarvoinen asia on heidän järjestelmänsä, joka käyttää Android 12:ta. Prosessorin tekniset tiedot ovat myös melko hyvät.

Emme kuitenkaan voi välttää AT&T Calypso 3 -älypuhelimen haittoja. Eniten sopimattomia ominaisuuksia ovat kameran laatu. Sen jälkeen akun koko ja vanhentunut puhelimen ulkoasu. Emme ole tyytyväisiä tähän puhelimeen ollenkaan. Ollakseni rehellinen, voit silti löytää edullisen älypuhelimen, jossa on parempia tarjouksia.

AT&T Calypso 3 Pros:

 • Edulliseen hintaan
 • Android 12

AT&T Calypso 3:n miinukset:

 • Huono kameran laatu
 • Alhainen akun kapasiteetti
 • Vanhentuneet esiintymiset
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated: 08/11/2023

Views: 6365

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.